Agresorul Marei Bănică şi-a mituit colegii de celulă, ca să nu îl bată! Informaţii incredibile VIDEO

 

Marei Bănică i s-a făcut dreptate, iar cel care a ameninţat-o şi a terorizat-o pe jurnalistă a ajuns în spatele gratiilor. Însă acolo, bărbatul de 35 de ani a intrat în panică şi a încercat să îi mituiască pe colegii de celulă, pentru a-l lăsa în pace, iar mai jos vă spunem cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat!

Agresorul Marei Bănică a rămas fără tupeu de când a intrat la închisoare. Bărbatul care a terorizat-o pe jurnalistă, şi a ameninţat-o cu moartea e dispus să facă orice, doar să le intre în graţii colegilor de celulă şi să nu-i facă rău. Aşa că teroristul a încercat să îi plătească pe colegii deţinuţi cu alimente şi bani, pentru ca aceştia să îl...păsuiască

„Este foarte speriat, foarte afectat de cele întâmplate.Este în aceeaşi cameră cu alte trei persoane - două dintre ele arestate pentru furturi - şi îi este teamă să nu fie agresat. A cerut de acasă bani şi alimente, pentru a le oferi colegilor de celulă, în speranţa că îi va atrage de partea lui, iar aceştia nu îi vor face rău" a spus avocatul.

Şi uite aşa a ajuns bărbatul de 35 de ani din zmeu - mieluşel. Şi în încercarea disperată de a scăpa de la mititica, agresorul a ajuns să o implore pe Mara să îl ierte. „A recunoscut absolut tot. Omul a crezut că va pleca acasă. Zicea "dar până la urmă ce am făcut? El a recunoscut. Eu am dat mesajele şi filmările de pe camerele de luat vederi. Când îl vezi aşa, că el se dădea un cocoş, eu aveam impresia că o fi vreun de ăsta...Tatăl meu se uita în stânga şi în dreapta când pleca la şcoală cu copilul. Când l-am văzut că are un metru 40, iar el în filmarea asta credea că nu e nicio şmecherie. Credea că îl văd amărât, fără dinţi, îl las acasă.” a spus Mara Bănică, în cadrul unei intervenţii telefonice pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest