Ați auzit de pozele „selfie”? Vedetele au dat startul unui nou trend: Bianca Dragușanu e fruntașă

 
+2 click pentru
galerie

Vedetelor le place „selfie”! E o modă printre celebrităţile din străinătate, iar mai nou, a prins şi printre vedetele noastre. Paginile de socializare sunt pline de fotografii pe care divele şi le-au făcut singure

Bianca Drăguşanu e în topul clasamentului. Roşcată pare să nu se poată abţine să pozeze singură în oglindă sau în cadă, cu telefonul mobil.

Ce nu fac vedetele noastre ca să iasă în evidenţă! Dacă sunt în vacanţă, îşi fac mai mult de o poză. Cu marea în spate, cu muntele în spate, până la urmă nu contează fundalul, contează să pozezi şi să postezi selfie! Delia, Xonia sau Andreea Bălan sunt doar căteva dintre vedetele care s-au lăudat, pe conturile de socializare, cu vacanţele exotice.

Nici starurile de peste Ocean nu spun pas modei selfie. Postează orice şi oricând. Justin Bieber, pe patul de spital, repede-repejor, şi-a făcut o poză şi a aruncat-o în mediul virtual. Iar Tom Hanks e câştigător la categoria „cel mai neaşteptat selfie". Şi poate nu ştiaţi, dar chiar îi place să se pozeze singur şi postează din belşug. Şi Miley Cyrus are astfel de poze.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest