Aici se ascunde Enrique Iglesias de ochii curioșilor! Te invităm în cuibușorul lui de nebunii

 

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai norocoşi artişti din lume. Casa lui se află pe Sunset Island,o comunitate exclusivistă de pe Biscayne Bay.

Orice persoană visează să aibă o casă dotată cu toate facilitățile din lume şi cu un interior decorat cu materiale de lux. Nu este sigur, însă noi sperăm că artistul va păstra totul așa cum arată acum, fără să facă modificări, pentru că acest loc este unul de vis.

Mesele din camera de oaspeți sunt perfecte pentru ca artistul să îşi strângă prietenii şi să facă petreceri de neuitat. Casa este decorată într-o culoare neutră, crem, cu tonuri albe și are mai multe spații interioare și exterioare, iar dormitorul cântăreţului are ieşire spre piscină.

Casa inteligentă este ușor de întreținut și de organizat, deoarece precaut Enrique s-a asigurat cu câteva alarme împotriva hoţilor. Nu lipseşte nici aerul condiționat, iar ușile și ferestrele sunt controlate după bunul plac printr-o telecomandă.

Se pare că nici prezenţa feminină nu lipseşte din acest paradis, deoarece în garderoba artistului vedem şi câteva haine cu care sigur el nu s-ar îmbrăca... În aceste imagini se vede că proprietatea este înconjurată de palmieri, ceea ce îi oferă vedetei suficientă intimitate pentru a se ascunde de ochii curioşilor.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest