Alexandra Stan este singură! Primul interviu după despărțire: „Nu mai stau în L. A.” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Alexandra Stan a făcut marele anunţ! Este singură! Nu mai formează o relaţie cu cel alături de care o vedeam mai mereu pe contul ei de Instagram şi cel alături de care mergea în toate vacanţele, dar şi în L.A. Acolo unde a şi locuit o bună perioadă.

„Nu mai stau în L.A, m-am mutat deja, dar am călătorit. Am fost şi în Franţa, în Dubai. Călătoresc şi mi-am facut cunoştinţe. Nu mai vreau să stau prea mult plecată, ci doar perioade mai scurte.” a mărturisit artista.

Prezentă la un eveniment monden, Alexandra Stan a fost o adevărată apariţie! Artista a adoptat un stil feminin, cu note masculine, pentru a sublinia puterea femeii şi pentru a demonstra că feminitatea nu constă numai în rochii de prinţesă, ci şi în sacouri reinventate.

„Am ales să mă îmbrac într-o ţinută alb-negru, masculin-feminin, deoarece îmi doresc să susţin foarte mult  feminitatea, simplitatea şi puterea femeilor. Nu sunt împotriva bărbaţilor, dar simt că femeile au nevoie de mai multă susţinere în zilele noastre. (...) Dacă porţi un sacou poţi fii femnină, sensibilă şi puternică în acelaşi timp.” a declarat Alexandra Stan pentru Antena Stars.

Alexandra Stan este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Iar cu declaraţia de stil pe care a făcut-o la evenimentul monden a atras privirile tuturor. Deşi este singură, cântăreaţa are planuri mari de viitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews