Alexandru Arșinel a fost externat

 


Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Recent, marele actor s-a întors acasă, după ce a trecut printr-o nouă intervenție. El a povestit că i s-a montat un stent pentru puls, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artistul va ajunge din nou în unitatea medicală, duminică, pentru a fi operat la inimă. Iată declarațiile maestrului!

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Anunțul a fost făcut chiar de către marele artist. Nu va sta însă mult, pentru că, după doar câteva zile, va fi nevoit să se întoarcă în unitatea medicală. Maestrul a povestit că duminică va ajunge pe masa de operație, pentru o intervenție la inimă. Speră că astfel problemele nu-i vor mai afecta la fel de mult sănătatea.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital. A ajuns atunci la unitatea medicală Monza din Capitală. A fost un an greu pentru maestru, după ce, la începutul lui 2021, a fost infectat cu COVID-19. De atunci, problemele de sănătate i-ar da mari bătăi de cap. El spunea că a apelat la ajutorul medicilor și pentru că inima lui ar avea nevoie de o intervenție.

Atunci, Alexandru Arșinel spunea că se pare că inima lui ar avea nevoie de o „reparație generală'. De aceea, de această dată a ales să apeleze la medicii de la spitalul Monza. El crede că organismul i s-ar fi dereglat după ce, în urmă cu mai multe luni, a avut COVID-19.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul', a precizat Arșinel pentru impact.ro, în urmă cu câteva zile.

„Azi mi-au dat drumul acasa dupa intervenția de ieri cand mi s-a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inima', a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest