Alin Ionescu, PRIMELE DECLARAȚII despre infidelitate și despre relația pe care o are acum cu Cristina Spătar!

 

Alin Ionescu a rupt tăcerea astăzi în legătură cu soția sa și cu zvonurile apărute în ultimele luni de infidelitate și a oferit în exclusivitate un interviu pentru Antena Stars. Soțul Cristinei Spătar a dezvăluit care este relația cu soția sa.


”Ideea este foarte clară. Faptul că a ieșit la restaurant nu înseamnă că te înșală. Eu apar într-o poză pe o barcă și este o fată care scrie în presă că este o relație a mea. Îmi mai spune lumea că eu sunt omul negru. Nu mă interesează acest subiect. Atâta timp cât mă vedeți așa cum sunt. Am mai fost filmat că râdeam. Eu râdeam și când eram singur, sunt OK, psihic sunt foarte bine”, a spus omul de afaceri.

Acesta a vorbit și despre atitudinea soției sale, de a-și spăla lucrurile în public, dar și de ce nu iese la evenimente împreună cu Cristina și de ce este dezamăgit:

”Nu vreau să comentez acest subiect cu Cristina. Dacă alegerea ei este să îl ducă mai departe și îi face bine în carieră, poate face ce vrea. Nu îmi face nimeni rău, nu vreau să apar nicăieri. Orice apariție a noastră împreună înseamnă presă. Nu vreau să apar cu ea din această cauză, ca să nu apar în presă și prefer să ies cu copiii. Nu se întâmplă nimic rău în familia mea, nu vreau să apar niciunde. Viața mea acum este 50% schimbată pentru că consider că sunt și eu important. Până acum un an jumătate nu existam. Nu vorbesc de soție, vorbesc de angajați, de familie, de prieteni, nimeni nu a fost lângă mine. Nu mai pun mereu pe locul 1 și pe alții, eu sunt pe locul 1 și nici chiar familia, că și familia m-a dezamăgit. Fiecare, pornind de la Cristina și familia mea, a făcut greșeli. Cristina are niște greșeli, i le spun eu, i le spun alții. Problema este că la noi greșelile nu au fost mari, comportamentul nostru și reacțiile noastre sunt mult mai mari decât greșelile”, a concluzionat omul de afaceri.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest