Alina Sorescu, adevărul despre presupusul divorț de Alexandru Ciucu: „Tot ce fac este pentru protecția familiei mele”

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Alina Sorescu a vorbit deschis despre speculațiile din presă conform cărora ea și Alexndru Ciucu ar divorța, zvonuri care au apărut după ce celebrul designer a fost surprins singur, pe litoral.

În urmă cu puțin timp, Alexandru Ciucu a fost surprins singur la mare, în timp ce Alina Sorescu a rămas acasă, singură, cu fetițele. Imaginile cu celebrul designer au alimentat speculațiile potrivit cărora între cei doi lucrurile nu ar mai functiona așa cum trebuie.

Alina Sorescu, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este de părere că toate informațiile care au umblat prin presă referitoare la presupusul ei divorț de Alexandru Ciucu reprezintă o exagerare fără de cusur, pe care nu a băgat-o în seamă nicio clipă.

Mai mult de atât, artista a ținut să precizeze că datorită anilor de experiență pe care îi are în showbiz-ul autohton este obișnuită ca lumea să spună vrute și nevrute, motiv pentru care nu o mai afectează nimic.  

„A fost o exagerare, nu înseamnă că divorțezi acum dacă ești văzut singur. Era ziua unui prieten comun, a fost o totală exagerare. E ciudat să mă justific. Sunt un artist cu vechime, nu un persoanj de carton. Lumea vorbește. Noi ne vedem de viața noastră.

Sunt învățată cu această intruziune a presei. Cu jurnaliști. Îmi asum lucrul ăsta, sunt un om cunoscut. Am grijă ca tot ceea ce fac să fie pentru protecția familiei mele.”, ne-a dezvăluit Alina Sorescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest