An cu peripeții pentru vedete. Paparazzi știu tot!

 

Încearcă să fugă de ochii presei, dar fără prea mare succes. Vedetele au avut un 2013 cu de toate: s-au îndrăgostit, au divorţat, s-au cununat şi tot aşa. Nimic şi nimeni nu a scăpat de aparatele de fotografiat!

În vară, frumoasa Mădălina Ghenea era încă la braţul actorului Gerard Butler. Chiar dacă pasiunea lor pare că s-a stins, atunci erau îndrăgostiţi lulea. Butler părea să o urmeze pe senzuala româncă până în pânzele albe. Aşa a şi fost fotografiat în vizită la Braşov.


Nicolae Guţă nu e doar regele manelelor, ci şi al amantelor! Artistul a schimbat iubitele la foc automat. A fost imortalizat chiar în timpul unei întâlniri fierbinţi unde a mers cu Loganul. Guţă, Guţă, ce îţi mai plac femeile!

În ziua când a părăsit închisoarea, Sişu a dat-o de gard! Rapperul s-a luat la harţă cu ziariştii şi nu s-a calmat nici când a venit poliţia. Ce să-i faci, băiat de cartier!

Connect-R s-a însurat cu frumoasa Misha în mare taină. Presa l-a pozat alături de soţie tocmai când pleca acasă de la nuntă. Chiar dacă era epuizat, după o noapte nedormită, artistul părea euforic şi fericit foc!

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de iubire, iar dragostea lor e mai puternică pe zi ce trece. Deşi sunt extrem de rezervaţi atunci când sunt în public şi nu le scapă niciun gest nelalocul lui, fotografii au reuşit să îi surprindă pe cei doi îndrăgostiţi în ipostaze romantice.

În octombrie, Bianca s-a operat în Ungaria, iar soţul i-a fost alături când s-a externat. Roşcata părea că se simte bine, dar avea nevoie de braţul băiatului de la meteo.

Nici Velea nu a scăpat de ochii vigilenţi ai jurnaliştilor spynews.ro. Aceştia au fost martori la întâlnirea de taină a cântăreţului cu soţia lui, Ana. Nimic neobişnuit, doar că artistul se iubea în acelaşi timp şi cu frumoasa Antonia.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest