Anamaria Prodan, despre divorţul de Reghe: "El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul”

 

Anamaria Prodan a oferit, în exclusivitate la Antena Stars, un interviu, după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că a depus actele de divorț.

”Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei”, a povestit Anamaria Prodan, în exclusivitate la Antena Stars.

”Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ. Are alături niște oameni pe care și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui”, a adăugat Anamaria Prodan.

”Noi ne distrăm și eu, în orice situație, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta. N-ai văzut cât duc eu?! La câte din astea s-au scris despre mine și despre soțul meu și despre copiii... Să divorțez?! El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul”, a mai declarat Anamaria Prodan.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest