Anamaria Prodan i-a făcut praf pe bărbații din fotbal care au criticat-o: „Nu au ce le trebuie în pantaloni”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan este una dintre cele mai influente femei din România și este o adevărată forță în fotbalul românesc. Iar pentru că este un domeniu de activitate în care predomină bărbații, impresara s-a confruntat cu foarte multe critici din partea colegilor de breaslă, critici cărora le-a dat un răspuns pe măsură.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre încercările pe care le-a avut de-a lungul carierei sale de impresară în fotbalul românesc și a dezvăluit că nu puține au fost momentele în care a fost pusă la zid de colegii de breaslă, din simplul motiv că este femeie.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu a făcut niciodată niciun compromis pentru a ajunge în top, chiar dacă de-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri în acest sens. Totodată, Anamaria Prodan a spus că nu îi consideră bărbați pe cei care au încercat să o vadă la pământ din simplul fapt că a excelat în meseria ei.  

"Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc... ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni", a spus Anamaria Prodan.

Cât despre modul în care își protejează copiii de scandalurile în care numele ei a fost implicat, Anamaria Prodan a recunoscut că odată cu înaintarea lor în vârstă, lucrurile au devenit puțin mai complicate, însă întotdeauna a avut grijă să le explice situațiile controversate în care s-a trezit.

"A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest