Anca Bucur, câștigătoarea a șase titluri de Miss Fitness Universe! Cum a ajuns să arate aşa: “Nu am ținut niciodată diete” VIDEO

 

Anca Bucur este un nume cu sonoritate mondială! A câştigat titlul de Miss Fitness Universe pentru a șasea oară, iar acum a venit în platoul matinalilor de la Antena Stars pentru a vorbi despre pasiunea sa pentru sport, cât şi pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge la forma de invidiat.

Anca Bucur este o femeie puternică, din toate punctele de vedere. Ultima ediţie a competiţiei Miss Fitness Universe s-a desfășurat în Miami, iar asta la doar câteva luni după ce a născut. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal, sportiva şi-a prezentat povestea de viaţă şi cum a reuşit să devină cunoscută peste tot în lume datorită pasiunii ei pentru sport.

„Să ajung până în punctul acesta a fost nevoie de foarte multă pasiune şi plăcerea de a concura, de a iubi pregătirea, pentru că este grea. Pe măsură ce trecea timpul şi mă acomodam, simţeam că îmi doresc ca fiul meu să facă parte din viaţa mea cu totul. (...) Am început din joacă şi am putut să leg foarte mult cu bagajul pe care îl aveam în gimnastică. Bani doar de un bilet de avion, condiţii pe care nu le aveam, iar pe parcurs a venit şi sprijinul celorlalţi. Au fost sacrificii. Am puttu să îmi fiu propriul antrenor.(...) Alimentaţia mea este curată. Pur şi simplu, cam trei luni de zile are de nevoie corpul meu să renunţ la zahăr, ca sa mănânc la buri. Mănânc foarte mulţi carbohidraţi, mănânc cartofi dulci la cuptor cu salată lână. Ca suplimente folosesc vitamine, shake-uri proteice şi ulei de peşte.” a mărturisit Anca Bucur, în platoul matinalilor de la Antena Stars.

Pentru mai multe detalii despre alimentaţia sa, cât şi despre antrenamentele pe care le face pentru a se menţine în formă, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest