Anca Ţurcaşiu, gest de suflet în Săptămâna Mare: "Am devenit mai atentă la oamenii din jurul meu"

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a depăşit pragul de 40 ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine decât tinerele care au jumătate din vârsta ei. Artista e de părere că un om trebuie să aibă şi frumuseţe interioară. Iar gesturile ei nu fac decât să demonstreze acest lucru.

La fiecare apariţie publică, Anca Ţurcaşiu ne-a uimit cu ţinutele sale impecabile, cu frumuseţea ei, dar şi cu doza de optimism care i se citeşte pe chip. Însă, artista nu ne-a uimit doar cu silueta care a stârnit multă invidie în rândul femeilor, ci şi cu frumuseţea interioară.

"Ar trebui să ajutăm lumea să înţeleagă că ar trebui să fim mai lipsiţi de prejudecăţi când e vorba de om şi de frumuseţea lui", a spus Anca Ţurcaşiu pentru Star Matinal.

Artistei i-a plăcut mereu să ajute oamenii şi să-i facă să zâmbească.

"În ultimii ani am devenit mai atentă la oamenii din jurul meu şi la nevoile lor, la dorinţele lor şi oameni pe care nu i-am văzut  niciodată. Într-un magazin sau ceva, dacă ştiu eu, au o problemă încerc să-i ajut ..mi s-a întâmplat de multe ori. E o bucurie când ajuţi pe cineva, ai o bucurie când primeşti un zâmbet, când primeşti o mulţumire, normal că avem bucurie",
a adăugat cântăreaţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest