Anda Adam, imagini incendiare cu soţul ei! Ce l-a pus să facă, în văzul tuturor VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Anda Adam are o siluetă de vis pe care şi-o menţine cu mult sport şi o dietă echilibrată. Blonda pune mare preţ pe picioarele ei sexy, dar şi pe posteriorul bombat pe care şi-l afişează cu fiecare ocazie. Mai mult, când vine vorba de el, vedeta îşi subordonează soţul, iar paparazzii noştri au fost, ca de obicei, pe fază şi au surprins imaginile incendiare.

În urmă cu câteva zile, Anda Adam, soţul ei Sorin şi fiica lor şi-au făcut apariţia într-un parc din Capitală. Hotărâţi să se simtă bine şi să petreacă timp de calitate împreună, cei trei au mers la un restaurant de fiţe unde îi așteptau mai mulți prieteni. Îmbrăcată sport cu o salopetă neagră ce îi scotea în evidenţă formele şi o pereche de tenişi, Anda Adam a atras toate privirile chiar înainte de a intra în restaurant.

Fix înainte de a ajunge înainte amicilor săi, artista a constatat că se murdărise pe salopetă şi a început să se curețe de zor. Ba chiar mai mult, pentru a se asigura că totul este în regulă, vedeta a cerut ajutorul soțului ei. Aşa că Sorin a îndepărtat imediat mizeria de pe posteriorul soţiei sale.

După ce au rezolvat problema, au intrat toţi trei în localul unde erau aşteptaţi. Anda Adam era toată un zâmbet, în compania prietenilor şi a celor mai importante persoane din viaţa ei. Pentru câteva minute, vedeta şi gaşca ei au mâncat, au consumat cele mai fine băuturi şi au stat la poveşti.

Anda Adam se poate baza pe ajutorul soţului ei, indiferent de situaţie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest