Anda Adam, impas înainte de nuntă! Cum decurg ultimele pregătiri pentru momentul cel mare

 
+2 click pentru
galerie

Pentru Anda Adam a început numărătoarea inversă. Mai are un pic şi se mărită! Cântăreaţa a dezvăluit cum stă cu pregătirile pentru nuntă, dar a dat mai multe detalii şi despre cadourile primite la ziua ei de naştere.

Anda Adam şi-a serbat ieri ziua de naştere alături de cele mai dragi persoane.

"O să fac o ieşire simplă cu cei apropiaţi şi cu câţiva prieteni şi cam atât. Cred că îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă că este foarte important, să fiu liniştită şi împlinită sufleteşte. Şi să am o nuntă de vis exact aşa cum mi-am planificat-o şi cum o am în minte, să decurgă totul perfect şi să aveam cea mai tare petrecere a anului," a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Primul cadou pe care l-a primit a fost chiar de la viitorul ei soţ.

"Mi-a făcut cadou şi logodnicul aseară de la 12 noaptea o pereche de adidaşi pe care doream foarte tare," a spus cântăreaţa.

Artista şi iubitul ei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment căci în curând cei doi vor păşi în faţa altarului. Nici artista nu va vedea costumul de mire până în ziua nunţii.

"E totul pus la punct, zilele acestea trebuie să mai facem degustarea de tort, degustarea meniului care în principiu el cam e stabilit, dar mergem să le gustăm şi trebuie doar să mai ridicăm verighetele. În primul rând că n-am vrut să vadă rochia înainte de surpriză pentru că vreau să fie plăcut surprins şi să trăiască emoţia aia că mă vede pentru prima oară în rochia de mireasă. Aşteptăm să vină pentru că vine de undeva de afară, este un creator din Spania care îl face special pentru el, exact pe dimensiunile şi pe măsurile lui, o să vină în aproximativ două săptămâni. Acest designer l-a îmbrăcat şi pe copilul mai mic al lui Iglesias. (...) Am emoţii că e un eveniment foarte mare şi trebuie să fiu gata cu totul, dar am emoţiile alea de eveniment cu care sunt obişnuită. Cred că o să o iau aşa ca pe un concert care de data asta nu o să cânt eu,"
a mai spus Anda Adam.

Nu va fi o nuntă în care să se respecte anumite tradiţii dintr-un singur motiv.

"Niciuna din aceste tradiţii, nu ne regăsim în ele, îmi place ce ţine de tradiţional românesc,dar sunt foarte multe lucruri care la noi la nuntă nu se vor întâmpla pentru că mergem pe un cu totul alt concept foarte modern cu dj, cu super cântări. Nu ştiu unde o să mergem în luna de miere, dar mai avem o lună la dispoziţie în care să ne hotărâm," a adăgat cântăreaţa.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest