Anda Adam se bronzează în Caraibe! Blonda a înnebunit toţi bărbaţii

 
+2 click pentru
galerie

A fugit de frigul şi zăpada din România şi a dat peste de razele soarelui din Caraibe. Cu un trup foarte bine lucrat, Anda Adam s-a pozat în ipostaze care mai de care mai fierbinţi, ca vremea de acolo

Anda Adam şi-a etalat trupul de zeiţă într-un paradis tropical, pe o insulă din Caraibe. Îmbrăcată într-un costum de baie, blondina a pozat frumos la cameră, lângă trei păsări flamingo, asta spre bucuria fanilor care au putut vedea mai mult decât erau obişnuiţi. Cu ochelarii de soare, Anda a demonstrat încă o dată că orele petrecute la sală se văăăd pe abdomenul ei plat.

Altă zi de plajă, alt costum de baie, că deh!, este o divă care se respectă. De această dată a ales culoarea albă care să-i scoată în evidenţă bronzul frumos, la care a asortat o pereche de ochelari de soare în acelaşi ton şi o pereche de cercei lungi. Chiar dacă se jură că nu s-a atins nimeni de buzele ei cu acid hialuronic, fanii Andei au fost încântaţi de buzişoarele artistei.

Ce mai, Andei îi merge din plin şi pare a fi extrem de fericită. Asta, dincolo de drama pe care o trăieşte fostul iubit, Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest