Anda Adam, totul despre rolul de mămică! Cum se împarte între viaţa de familie şi carieră VIDEO

 

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cântăreţe din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, nu a mai apărut atât de des în lumina reflectoarelor, iar motivul l-a spus chiar în cadrul unui interviu, în exclusvitate pentru „Răi da’ Buni”.

Artista a mărturisit că rolul de mămică a făcut-o să fie mai selectivă cu evenimentele la care participă, cât şi a învăţat-o să îsi preţuiască mai mult timpul. Micuţa sa este în topul priorităţilor sale, tocmai de aceea de multe ori a fost pusă în situaţia de a întârzia la concerte, pentru a sta cât mai mult cu Evelin.

“Anul ăsta am avut foarte multă treabă. Am făcut muzică, multe surprize pe care vi le pregătesc pe următorul an. În momentul în care eşti mamă şi ai copil mic, totul poate fi scuzabil. Pot apărea situaţii pe care nu le-ai prevăzut şi asta este, important este să le facem pe toate bine şi rolul de mamă sau cel de artist. (...) Fiic mea este cel mai important lucru din viaţa mea. Sunt disperată după copilul meu." a spus Anda Adam.

În cadrul aceluiaşi interviu, Anda Adam a dezvăluit că un alt motiv pentru care nu a mai apărut atât de des la evenimentele mondene a fost faptul că s-a ocupat mai mult de proiectele muzicale cu care îşi va încânta admiratorii în anul ce urmează. Mai mult de atât, artista a ţinut sa menţioneze ca părerea fanilor săi contează foarte mult pentru ea, tocmai de aceea de foarte multe ori, se îmbracă în funcție de numărul de aprecieri din partea acestora de pe reţelele sociale.

"Am evoluat şi îmi place să îmi fac update în fiecare an. Să fiu atentă la ce se întâmplă, să fiu la curent cu tendinţele, să ţin cont de părerea oamenilor pe reţelele mele de socializare. Întotdeauna mă uit şi atunci când îmbrac ceva care este părerea lor şi cât de multe aprecieri face o poză. Înseamnă că stilul ăla mă prinde mai bine şi place oamenilor care mă urmăresc şi atunci dacă văd că o apariţie elegantă şi foarte destinsă a plăcut, abordez stilul acela şi data viitoare. Consider că un om informat este un om mai puternic” a completat Anda Adam, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest