Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme a luat în timpul sarcinii: ”Chiar dacă am poftit la dulciuri, nu am mâncat”

 

Andreea Bălan numără săptămânile până când va deveni mamă pentru prima dată, iar până la momentul cel mare, vedeta pregîtește camera fetiței în ce mai mic detaliu.

Artista a intervenit la ”Star la mare fitză” și a vorbit despre pofte, despre concerte, dar și despre câte kilograme a luat în timpul sarcinii

”Da, mai am puțin. La începutul lunii septembrie mă opresc pentru o lună și jumătate, două. Le-am luat doar pe cele aproape de București, că nu mai puteam să merg la concerte mai departe de casă”, a dezvăluit Andreea la Antena Stars.

Aceasta a mai vorbit și despre ecografiile la care a mers și a dezvăluit cât de mult s-a îngrșat până în săptămâna a 32-a.


”Da, la mijlocul lunii octombrie nasc. Sunt în săptămâna 32. Am făcut o ecografie acum 2 săptămâni și urmează să mai fac una. Vezi că a crescut și s-a dezvoltat bine. Am făcut cam multe ecografii, ca să o vedem. Nu ne-am dat seama. Vreau să aibă picioare lungi și să fie înaltă, ca el. Petrișor nici nu mai putea să mă mai ridice, la un moment dat. Pregătim un show nou. La 1 noiembrie o să fim pe scenă, Revelionul este pregătit. Acasă e mama, care va avea grijă. La noi, artiștii, sunt doar în weekend. Nu am avut pofte, dar s-a asigurat în timpul zilei am tot ce îmi trebuie. Am mâncat foarte mult pepene galben și pepene roșu. Chiar dacă am poftit, nu am mâncat, că știu că zahărul nu ajută copilul. Am mâncat mâncare sănătoasă, am luat opt kilograme și o să mai iau vreo două. De la 1 octombrie vine mama. Nu mai am nimic de cumpărat. Am primit multe lucruri de la colaboratori”, a mai spus Andreea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest