Andreea Bălan a reacţionat dur la criticile lui Marius Gavrilă! Ea l-a făcut zob pe fostul impresar

 
+2 click pentru
galerie

S-a reaprins războiul dintre Andreea Bălan, Keo şi Misty, după ce Marius Gavrilă a făcut atacuri dure la adresa Andreei în presă. Artista nu tăcut şi negat toate acuzaţiile fostului ei impresar, ba mai mult decât atât, a menţionat faptul că acesta a reacţionat în acest fel, din cauză că ea nu a mai vrut să semneze un contract cu el.

"Keo se pregătea să intre în direct, da, să spună despre ce este vorba şi să-i spună Alexandrei să o iubeşte şi să îi dea un inel de logodnă, s-o ceară de nevastă, Andreea Bălan, eram pe un alt telefon , eu cu ea, să înnebunească dacă Keo face aşa ceva," a declarat Mariu Gavrilă, în emisiunea "Necenzurat".

Reacţia Andreei Bălan nu a întârziat să apară.

"Nu am vrut niciodat să mă sinucid, Keo nu a vrut niciodată să îi dea inel acelei femei, ba din contră mi l-a oferit mie după ce m-am întors de la Barcelona. Keo nu mi-a spsu niciodată să s-a îndrăgostit de altcineva, ba dimpotrivă a început relaţia de amantlâc acum un an şi jumătate când casa noastră era la roşu, a continuat relaţia cu mine ca să se termine casa," a spus Andreea Bălan pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest