Andreea Bălan dă din casă: "Noi nu credem în actul scris, suntem deja o familie"

 
+3 click pentru
galerie

Frumoasa blondă a venit în platoul emisiunii "Star Matinal", unde a povestit câteva picanterii din viaţa de familie, alături de Keo, dar şi să ne înveţe câţiva paşi de dans

Andreea şi Keo sunt o familie chiar dacă nu au trecut încă pragul ofiţerului stării civile! Cei doi artişti îşi fac şi o casă împreună.

"Suntem o familie, nu trebuie să port rochia de mireasă. Noi nu credem în actul scris, noi credem în uniunea asta a sufletelor pereche. Ne înţelegem foarte bine suntem deja de opt ani împreună. Cred că putem avea un viitor împreună şi putem să facem o familie. Casa este foarte mare are 350 metri pătraţi. Keo are studioul lui, eu am sala mea de dans, avem sală de fitnes, avem multe camere. Eu am garderoba mea şi după aia am şi garderobă dansatoarelor", a povestit blonda.

Şi pentru că în orice familie treburile casnice se împart am fost curioşi cum e în "cuibuşorul" artistei. "Eu sunt foarte ordonată şi totul în casă este foarte ordonat. În schimb avem o doamnă care vine şi ne ajută la gresie, faianţă, spălat şi aşa mai departe. Pentru că eu sunt foarte mult plecată, el la fel, nu se cade ca un bărbat să facă lucrurile astea, deci trebuie să fiu eu ajutată. Şi, de gătit mai găteşte el. Deci totul este o armonie perfectă".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest