Andreea și Tuncay, iubire fără perdea! Ce gesturi îndrăznețe și-au permis cei doi?

 
+3 click pentru
galerie

Dragostea plutește în aer în cazul celor doi porumbei! La o tură de shopping, alături de proaspătul ei soţ, Andreea Marin şi-a dat frâu liber sentimentelor şi şi-a arătat dragostea. Ce mai, a fost o plimbare plină de pasiune!

Asortaţi vestimentar, cu blugi şi geci negre, Andreea şi Tuncay au hoinărit un pic prin magazine. Păreau ca doi adolescenţi îndrăgostiţi până peste cap, atenţi la fiecare detaliu. După ce a parcat bolidul, Tuncay i-a lăsat în grijă cheile Andreei. Drumul până la intrarea în complexul comercial l-au făcut îmbrăţişaţi, fără să le pese de privirile indiscrete ale celor din jur.

Faza cea mai savuroasă surprinsă de paparazzi a fost când medicul turc a atins-o pe Andreea chiar mai jos de spate. Iar vedeta n-a părut deloc deranjată. Ba chiar a zâmbit.

"Vă rog să nu vă supărați, dar nu vrem să intrăm în amănunte. Era un moment al nostru”, a declarat zâna ulterior.

Un moment al lor, dar împărtăşit mai apoi cu ceilalţi. Pentru că ştie o lume întreagă, atunci când vine vorba de dragoste, inima mai uită de reguli. Se vede de la o poştă că Andreea şi Tuncay îşi trăiesc povestea de amor la maxim.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest