Andreea Mantea îi mai trimite mesaje lui Cristi Mitrea! Dar el a uitat-o complet?

 
+2 click pentru
galerie

Cristi Mitrea a uitat-o definitiv pe Andreea Mantea? Între ei nu a fost decât o iubire de-o vară, dar după despărţire, se pare că lui Cristi îi merge şi spune că se simte, în sfârşit, fericit.

Cristi Mitrea este cel pe care Andreea Mantea l-a ales să-i fie iubit în urma emisiunii "Burlăciţa", de la Antena 1. Relaţia lor, deşi extrem de pasională, a durat doar câteva luni. Nu de mult timp, cei doi s-au despărţit, însă Cristi Mitrea demonstrează că nu mai suferă după brunetă.

După ce a câştigat un meci important la Sibiu, Cristi a fost felicitat de mai mulţi priteni, şi chiar şi Andreea i-a trimis un mesaj, dar se pare că el nu l-a observat. Chiar dacă are o perioadă înfloritoare, bruneta poate să nu îşi facă griji, cel puţin momentan, pentru că luptătorul MMA a mărturisit că nu se îndrăgosteşte uşor.

"Da, acum sunt singur. Îmi fac relaţii atunci când mă îndrăgostesc, dar nu mă îndrăgostesc uşor. Fizic nu contează foarte mult. Poţi să mă prinzi cu un gest, un tic, orice. Eu pun suflet în tot ceea ce fac. Nu am decât un suflet mare şi foarte multă dorinţă. Sunt familist, am un căţel de care am grijă ca de un copil. Mă văd cu copii şi soţie la un moment dat. Acum sunt un bărbat fericit", a declarat Cristi Mitrea, pentru emisiunea "Star matinal", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest