Andreea Mantea nu l-a uitat pe Cristi Mitrea! "A fost cea mai importantă relaţie a vieţii mele de până acum"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Mantea se pare că nu l-a uitat nici acum pe Cristi Mitrea, chiar dacă s-au despărţit de ceva timp. Brunta a povestit în emisiunea "Un show păcătos", despre relaţia cu Cristi şi a mărturisit că s-au mai văzut şi după despărţire. În emisiune a fost prezent şi Marius, un fost concurent de la emisiunea "Burlăciţa", iar Andreea a fost plăcut surprinsă de prezenta lui în platou.

"Pur şi simplu n-a fost să fie. El vrea ceva, eu vreau altceva. În momentul în care nu poţi să te vezi cu cineva în viitor, nu are rost să mai stai să mai pierzi timpul, pentru că şi el are o vârstă, şi eu am vârtă. Relaţia a durat vreo 6 luni şi un pic. Iar relaţia cu Ştefan Stan a fost cam tot pe acolo. Am fost blestemată. (...) Fiecare om îşi doreşte o relaţie seriosă, fiecare om îşi doreşte un viitor în acea relaţie. Noi nu am văzut acel viitor în acea relaţie. Şi atunci am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărţim, " a dezvuluit Andreea Mantea, în ediţia de luni a emisiunii "Un show păcătos".

Mai mult decât atât, bruneta s-a dat de gol că nu l-a uitat pe Cristi.

"A fost cea mai importantă relaţie a vieţii mele de până acum. Nu ştiu ce să zic, pentru că noi ne-am despărţit, după care ne-am văzut, ne-am despărţit şi tot aşa. Ne-am despărţit de câteva ori şi probail o să ne mai despărţim de câteva ori. Pentru că probabil o să o tot ţinem langa aşa, "
a mai spus Andreea Mantea.

În emisiune venit apoi şi Marius, un fost pretendent la inima ei, de la emisiunea "Burlăciţa". Ce a vorbit Andreea Mantea cu el, aflaţi chiar din imagini!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest