Andreea Mantea, o mămă cu pretenţii: "Îmi este frică de produsele din comerţ, aşa că am început să congelez alimente pentru David!"

 
+2 click pentru
galerie

De când a devenit mămică, Andreea Mantea se simte o femeie împlinită şi face tot ce poate pentru ca băieţelul ei, David, să aibă tot ce are nevoie. Prezentatoarea are grijă ca micuţului ei să nu îi lipsească nimic şi să fie cât mai sănătos.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Andreea Mantea a dat de detalii despre cum se comportă fiul ei, dar şi despre ce probleme de sănătate a avut cu el.

"Faci pe tine de emoţie, nu ştii ce să mai faci, îţi vine să îl iei în braţe să îl pupi. O perioadă nu am plecat deloc de lângă el, dar apoi am mai plecat cu treabă. Şi când mă întorceam acasă, făcea ca toate alea. După ce a trecut de perioada colicilor, a devenit un copil foarte cuminte. E înconjurat de femei, mă ajută mama, deci David o să fie înconjurat de femei. Nu a avut niciodată temperatură, doar colici. Când îi fac vaccin, îi sar lacrimile în părţi aşa.  Nu există nimic mai puternic decât instinctul matern.

De fiecare dată când plânge, se opreşte aspiratorul," a spus Andreea Mantea, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Bruneta a vorbit şi despre meniul lui David şi a spus că din luna noiembrie, acesta se va diversifica.

"Mamă abia aştept să înceapă diversificarea, o fie în noiembrie. La bebe trebuie să fie o răzătoare specială, ca să nu se oxideze alimentele. Îmi este frică de produsele din comerţ, aşa că am început să îi congelez alimente. I-am congelat mere, pere, toate sunt bio de la ţară," a mai adăugat Mantea.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest