Andreea Marin, interviu în lacrimi după ce a fost internată în spital: "Pentru mine, femeia e un semn de întrebare"

 

Andreea Marin a fost internată de urgență în spital. Vedeta a început să plângă în timpul interviului oferit reporterului Antena Stars.

"Ce poate să-i schimbe unei femei viaţa, în mod radical? Când toate par să se aşeze ce ar mai putea întoarce universul ei cu susul în jos şi de ce? De fapt, cred că mai potrivit decâst să încep cu frământările mele ar fi să spun că, pentru mine, femeia este un semn de întrebare (...) ", mărturiseşte Andreea Marin.

"Ce poate să îmi schimbe radical mdul de a vedea lucrurile, de a-mi pune întrebările de zi cu zi. Poate un accident grav sau o veste poate chiar bună, un divorţ, o împlinire, un om drag ce devine înger neaşteptat. Eu le-am trăit pe toate, o viaţă traversată de momente de cotitură. Aş putea spune că nu m-am plictisit de loc şi nici în acest moment al vieţii mele nu am răgazul să o fac", a adăugat Andreea Marin, în mărturisirea ei.

 

Vezi scrisoarea pe care Andreea Marin a primit-o şi care a făcut-o să lăcrimeze, în video de mai sus.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate