Andrei Hrebenciuc e băiat de bani gata, dar a pățit-o când a mers la bancomat! Ce i s-a întâmplat, în văzul lumii VIDEO

 

Andrei Hrebenciuc este băiat de bani gata! Dar cu toate astea, nu toată lumea ştie cine este ca să îl trateze ca pe un împărat, aşa cum a fost obişnuit de toti cei din jur. Cei mai vigilenţi paparazzii din România – paparazzii Spynews.ro l-au surprins într-o ipostază, care nu îl pun deloc într-o lumină prea bună. Iar când credea că nu este filmat, a gafat-o grav!

E băiat de bani gata, dar a comis-o în văzul tuturor. Este vorba de Andrei Hrebenciuc, care a ieşit zilele trecute într-un mall din Capitală, ca să vadă ce noutăţi au mai apărut prin magazinele de lux. Iar paparazii Spynews.ro au fost pe fază şi l-au surprins pe fiul lui Viorel Hrebenciuc când îşi arăta adevărata sa faţă.

Andrei Hrebenciuc a fost însoţit de soţia sa şi de câţiva prieteni în căutarea dupa noutăţi. Iar pentru că a pus ochii pe ceva ce necesita o sumă mai mare, aşa că a mers la bancomat pentru a scoate nişte bani. Numai că acolo mai aşteptau şi alţii, iar coada era formată din câteva persoane. Iniţial, Andrei Hrebenciuc s-a aşezat la coadă, însă nu a stat pentru prea mult timp, pentru că timpul costă.

Fiul lui Viorel Hrebenciuc nu era dispus să piardă timp preţios, motiv pentru care, aflat la coada bancomatului, după ce a stat preţ de câteva secunde, acesta s-a plictisit repede. Aşa că le-a făcut semn celor care îl însoţeau, să o ia din loc. Se pare că Andrei Hrebenciuc nu este obişnuit să aştepte, aşa cum fac ceilalţi, deoarece întotdeauna i s-a oferit ce voia, atunci când voia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest