Andrei şi Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu", "ceartă" pe copil! "Am 35 de ani, sunt prea tânăr"

 
+2 click pentru
galerie

Andrei şi Cristina, cuplul din sezonul 3 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", a fost invitat luni dimineaţă la "Star Matinal", unde au vorbit despre nuntă şi copii.

Chiar dacă Cristina a mărturisit că se mai uită după fete, Andrei e un iubit grijuliu. Acesta a mărturisit că mereu când ies la cumpărături, iar ea ţinteşte ceva anume, îi cumpără fără ca ea să ştie.

Cât despre nuntă, Andrei e cel care se grăbeşte, căci Cristina trebuie să-şi găsească două rochii care să i se potrivească, iar ceremonia va avea loc pe malul mării, exact ca în filmele de dragoste: " Sunt pretenţioasă, îmi doresc multe chestii. Vreau să fie în primul rând la mare. Vreau să mai copilăresc, nu aş vrea un copil. Nu suntem pregătiţi", a explicat fosta concurentă.

Andrei însă se grăbeşte şi cu nunta, şi cu faptul că vrea să devină tătic. "Sperăm să mergem la altar cât mai repede. Să-şi găsească rochia. Facem trei copii odată. De fapt da, cred că sunt prea tânăr la 35 de ani să fac copil", a glumit Andrei.

Deşi s-au tot tachinat, până la urmă, iubirea e ceea ce primează! Andrei a căzut în genunchi în faţa Cristinei şi i-a făcut o declaraţie de dragoste din adâncul sufletului: "De când m-am născut nu mi-am dorit decât să iubesc. Asta te face cel mai fericit om. Am avut o grămadă de puncte-puncte, până te-am întâlnit pe tine Cristina şi te-am cerut din prima lună. Să ştii că te iubesc şi te voi iubi mereu".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest