Andrei Ştefănescu, într-o ipostază de neimaginat! Ce l-au obligat Nasrin şi Roxana să facă, în direct, la Star Matinal

 
+7 click pentru
galerie

Andrei Ştefănescu şi-a călcat pe orgoliu şi a făcut un lucru pe care nu foarte mulţi bărbaţi l-ar fi făcut. Carismaticul prezentator de la „Star Matinal” a decis să le facă pe plac celor două colege, Nasrin și Roxana şi s-a supus provocării de zile mari!

În această dimineaţă, în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, au fost invitate câteva tinere care le-au prezentat celor de acasă o metodă eficientă pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Mai precis, kangoo jumps, un sport inedit care dă rezultate într-un timp foarte scurt.

Atât femeile, cât şi bărbaţii aleg să apeleze la genul acesta de efort fizic, ce reuşeşte să combine, cu uşurinţă, utilul cu plăcutul. Astfel că Nasrin şi Roxana nu au dat înapoi când a venit vorba să intre în rândul doamnelor prezente pe platou.

Şi nici Andrei Ştefănescu nu a scăpat! La insistenţele colegelor, prezentatorul s-a încălţat cu ghetele speciale şi s-a pus pe treabă. Chiar dacă se vedea de la o poştă că nu se simte confortabil, vedeta s-a descurcat cum a putut mai bine.

"Elimini stresul, dar pui oboseală. Faci 3 ore pe zi, dar ce, ai pierdut vreun pariu? Dacă stai pe loc zici că îţi sare genunchiul. Mi-au mâncat ficaţii", a spus Andrei Ştefănescu spre amuzamentul telespectatorilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest