Antena Stars, din nou în top! "Star Matinal" s-a clasat pe podiumul audienţelor!

 

Săptămâna trecută, toate cele cinci ediţii ale emisiunii “Star Matinal”, prezentată de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, s-au clasat pe podiumul audienţelor.

Singura televiziune axată pe știri și talk-show-uri mondene, Antena Stars, prezintă şi în săptămâna care a trecut creșteri importante de audiență.
Nu mai este pentru nimeni un secret că show-ul dimineţilor, “Star matinal”, devine, pe zi ce trece, favoritul telespectatorilor Antenei Stars. În săptămâna care s-a încheiat, 20-24 octombrie, emisiunea prezentată de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu s-a clasat pe locul 3 în topul audienţelor, după marile posturi tv din România, dar înaintea altor televiziuni cu tradiţie de pe piaţă. În medie, la nivelul publicului comercial, 38.000 de telespectatori au urmărit cu mult interes matinalul Antenei Stars.

Ediţia din 23 octombrie a fost cea mai apreciată de către telespectatori. Conform Kantar Media, minutul de aur s-a înregistrat la ora 11.28, atunci când la nivelul publicului din mediul urban, o medie de 153.000 de telespectatori reprezentând 1,5% puncte de rating şi 9.5 cotă de piaţă priveau “Star Matinal”.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Antena Stars va oferi în continuare, în timp real, cele mai noi ştiri din showbiz, cele mai interesante talk-show-uri mondene şi interviuri în exclusivitate cu vedetele momentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest