Antoneasca a "mirosit-o" pe Bălanca! E băieţel sau fetiţă?

 

Nu mai este niciun secret! Andreea Bălan va deveni mămică, iar familia şi apropiaţii sunt entuziasmaţi din cale-afară. Printre ei, bineînţeles, se află şi prietena ei de suflet, Andreea Antonescu. Andreea a dat tot din casă!

Andreea Antonescu a "mirosit" dinainte sarcina Andreei Bălan, dar i-a respectat decizia şi a ţinut secret până ce vedeta a ales să dea marea veste. Artista a mărturisit detalii din culise şi despre sexul copilului.

"Am bănuit, ştii cum e. E un feeling din ăla. Când eu eram însărcinată şi nu ştia absolut nimeni, mă întâlnesc cu Corina şi Corina se uită la mine, nu ştia nimeni şi-mi zice.: Tu eşti însărcinată! Şi eu eram... Nu, nu e adevărat. Era şi lume în jur. Ba da! Ştiu privirea. Înţelegi? Am bănuit, i-am respectat decizia Andreei de a nu spune nimănui pentru că şi eu la rândul meu am vrut să trec de prima perioadă a sarcinii, să fiu convinsă că totul este aşa ca la carte. Mă bucur foarte tare, ştiu că şi-a dorit enorm de mult, ştiu cât o iubeşte pe fetiţa mea. Văd cât îi oferă fetiţei mele. A făcut aşa primii paşi cu Sienna şi atunci sunt convinsă că se va descurca de minune", a explicat Andreea Antonescu.

Acum că se ştie că Andreea Bălan este însărcinată, toată lumea se întreabă dacă va fi băiat sau fată. Andreea Antonescu însă ştie dinainte răspunsul.


"Din câte ştiu, Andreea îşi doreşte un băieţel. Da, eu aşa ştiu. N-am sunat-o încă s-o felicit. De văzut ne-am văzut, dar n-am sunat-o, n-am de ce s-o sun că eu bănuiam, ştiam. Ea ştie foarte clar că sunt alături de ea, ea ştie foarte clar că eu îi cunosc sentimentele, am fost alături de ea cât am putut de tare. Nici n-ar avea rost un telefon: Alo, felicitări! Ştia că mi-am dorit şi că mă bucur pentru ea", a mărturisit vedeta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest