Antonia a fugit la Napoli. O tine pe Maya închisă în camera de hotel ?!

 

 Antonia a plecat către Napoli pentru a sta cu Maya. Nu s-a urcat în avion singură ci însoţită de mama ei. Apropiaţii familiei Castelano au dezvăluit că cele două au fost primite bine în casa din Napoli.Şi se pare că Antonia şi mama ei , petrec majoritatea timpului închise într-o cameră cu Maya.

„Cei din casă le-au tot spus să iasă, să se plimbe şi dincolo de gardurile reşedinţei. Dar în ultimele trei zile au stat mai mult închise în cameră. toate trei. Ce fac acolo ele ştiu. Nu le întreabă nimeni",  a spus un apropiat al familiei. 

Artista putea merge singură la Napoli,dar se pare că în afara faptului că bunica îi ducea dorul fetiţei,mama Antoniei poate fi şi un bun martor în instanţă pentru fiica ei în procesul de custodie.

Anul trecut, chiar înainte de sărbători, Antonia a depus cererea de divorţ şi odată cu ea a declanşat războiul pentru custodie. Următorul pas a fost făcut în urmă cu aproximativ două săptămâni, când tot ea a solicitat stabilirea domiciliului Mayei la ea.

În ultima perioadă Antonia a fost criticată de presă pentru faptul că artista abia şi-a văzut fiica de câteva ori într-un an. Acestea au constituit o pata pe „dosarul" ei de mamă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest