Antonia şi Alex Velea, moment emoţionant la aeroport! "O să te jelesc zi şi noapte" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Antonia şi Alex Velea trec printr-unul dintre cele mai dificile perioade ale relatiei sale. Artistul este unul dintre concurenţii celui mai dur reality show: Asia Express, motiv pentru care tvor sta separaţi o perioadă lungă de timp.

Alex Velea a fost condus la aeroport de Antonia şi de copiii săi, iar despărţirea a fost una extrem de dureroasă, atât pentru el, cât şi pentru ea. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au mărturisit cum sunt clipele acestea pentru ei, dar şi cum s-au pregătit pentru momentul plecării.

Vizibil emotionată şi cu lacrimi în ochi, Antonia a mărturisit că îi va fi foarte dor de Alex, mai ales că nu au stat niciodată, atât de mult timp, separaţi. Confesiunea acesteia a venit urmată de o serie de declaraţii emoţionante ale lui Alex Velea. Deşi ştie că va avea parte de experienţa vieţii lui, alături de Mario Fresh, cel care îi va fi partener în aventură, dorul pe care îl va purta familiei va fi prezent în sufletul lui constant.

„O să îmi fie foarte dor de el, dar sunt sigură ca o să fie foarte bine pentru amândoi. Trebuie să câştigaţi.” a spus Antonia.

„M-am tot antrenat zilele astea, dar nu mi-a ajuns antrenamentul. O să te jelesc zi şi noapte. O să plângă zi şi noapte, exact cum o să fac şi eu. O să ne fie greu, n-am fost o perioadă atât de lungă separaţi, dar şi dacă am fi fost, tot ne-ar fi fost greu. Plec acolo în necunoscut, plecăm pe un tărâm pe care nu îl cunoaştem. Sunt convins că o să avem nişte probe dificile, suntem siguri că o să ne fie super dor de familiile noastre. O să mă topesc de dorul tău, ţi-am zis acasă. Am avut nişte momente în care ne uitaam, pur şi simplu, unul la altul şi ştiam ce simţim” a completat Alex Velea.

Asia Express este cel mai dur reality show din România. Pe Drumul Comorilor vor pleca nouă perechi de vedete, iar lista completă a acestora este: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest