Antonia şi-a reîntâlnit fiica, însă nu în condiţiile pe care şi le-ar fi dorit artista!

 
+2 click pentru
galerie

Antonia era în pragul depresiei pentru că nu-şi mai văzuse fiica de luni bune. Weekendul trecut, însă, a avut loc marea revedere. După un concert pe care l-a susţinut la Roma, cântăreaţa a mers în Napoli ca să-şi revadă fiica. Întâlnirea nu a fost, însă, aşa cum şi-ar fi dorit Antonia

Un concert la Roma. De asta a avut nevoie Antonia ca să-şi poată vedea fiica după trei luni în care nu s-au întâlnit deloc. Duminica trecută, după concert, mama şi sora lui Vincenzo i-au dus-o cântăreţei pe micuţa Maya. Toată întâlnirea între mamă şi fiică cateva ore.

Deşi iniţial se zvonise că Antonia a fost nevoită să stea în preajma Mayei sub atenta supraveghere a unor bodyguarzi din casa Castellano, ulterior, Vincenzo a declarat că artista nici măcar nu a binevoit să meargă ea la Napoli! "Mama şi sora mea i-au dus-o pe Maya la hotel în Roma! Nici vorbă să fi fost ea la noi acasă şi nici vorbă de vreun bodyguard care să fi vegheat asupra acestei întâlniri. Mama şi sora mea i-au dat fetiţa, ea a luat-o în cameră şi au stat singure acolo, mai multe ore".

Cinci ore ar fi durat dulcea revedere, timp în care atât soacra cât şi cumnata Antoniei au aşteptat răbdătoare în recepţia hotelului la care cântăreaţa era cazată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest