Apropiații Corneliei Catanga, devastați de moartea subită a interpretei de muzică lăutărească: „Avea și o boală grea!”

 

Moartea Corneliei Catanga a lovit ca un fulger showbiz-ul autohton! Interpreta de muzică lăutărească a suferit două stopuri cardio-respiratorii, în momentul în care medicii au încercat să o intubeze din cauza deficienței respiratorii cauzate de infectarea cu noul coronavirus. În urma ei, artista a lăsat o mulțime de persoane devastate de durere, printre ele numărându-se și Florin Condurățeanu!

Mara Bănică a făcut tristul anunț al mortii Corneliei Catanga, după ce a fost sunată la ora 4:45 de Aurel Pădureanu. Soțul interpretei de muzică lăutărească i-a mărturisit jurnalistei că partenera sa de viață a murit din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu noul coronavirus.

Dărâmat de durere, Aurel Pădureanu a rugat-o pe Mara Bănică să îl pună în legătură cu Gigi Becali și cu Gabriela Firea pentru a-l ajuta financiar, neavând niciun ban pentru a o putea înmormânta pe artistă.

Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute'', a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Florin Condurățeanu a intrat în direct, prin telefon la „Star Matinal”, unde și-a prezentat regretul cauzat de pierderea Corneliei Catanga. Totodată, jurnalistul a mărturisit că artista se mai confrunta cu câteva afectiuni grave care doar au grăbit trecerea ei în neființă, în momentul contactării virusului nemilos.

''Cornelia Catanga era una dintre marile promotoare ale muzicii lăutărești, de valoare. Uite că ea se ridică la Cer. Reamintim cu tristețe și situația grea în care se află și Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. S-a dovedit și în cazul Corneliei Catanga, eu am confirmarea celor mai importanți conducători de spital. Virusul acesta dacă te prinde cu un beteșug undeva te seceră. Să ne amintim că ea avea și o boală gravă și de ochi, era aproape de orbire. Vederea ei era la un metru, ea nu mai vedea deloc. Iată că vechile șubrezenii au făcut-o să nu mai reziste și s-a ridicat la Cer. Cornelia era o mamă care se ocupa de fiul ei ca o leoaică. A avut un destin greu. A avut o modestie în ea'', a spus Florin Condurățeanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest