Aşa, DA! Un student a trecut la deszăpezit SINGUR trotuarele Bucureştiului!

 

Pare greu de crezut că în anul 2014, cu toată tehnica de deszăpezire, autorităţile nu au făcut nimic pentru a uşura viaţa pietonilor bucureşteni! Aşa că, un student la Filosofie a pus piciorul în prag şi a decis să dea singur zăpada de pe trotuare

"Eu pot să mă descurc şi singur!", aceasta poate fi deviza unui student la Filosofie din Roman, care învaţa în Bucureşti. La începutul săptămânii, când a văzut că nu poate să iasă din căminul în care locuieşte din cauza nămeţilor, a hotărât să ia măsuri: a stârnit "o revoluţie" civică împotriva nesimţirii autorităţilor! Oriunde sunt probleme cu zăpadă pe trotuare, merge şi studentul nostru.

Se numeşte Iulian şi a devenit un model demn de urmat, după ce a curăţat, timp de patru zile, trotuarele de nămeţi. A început în Grozăveşti, zona căminului unde locuieşte, apoi au urmat Valea Cascadelor şi Eroilor.

“Eu întotdeauna mă descurc singur, nu am neapărat nevoie de ajutor. Nu trebuie să aşteptăm să facă altcineva un prim pas, trebuie să îl facem noi. Iniţiativa mea vreau să fie văzută ca un protest faţă de atitudinea autorităţilor, care în fiecare an se declară surprinse de ninsori. Dacă nimeni nu iese la deszăpezire, doar n-o să stăm să ne rupem picioarele pe trotuar! Ce face, de pildă, un bătrân care vrea să meargă să-şi cumpere o pâine?!”, se întreabă Iulian, conform celor de la Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest