Asemănările sunt izbitoare! Vedetele care seamănă perfect cu mamele lor

 

Unele vedete celebre de la Hollywood se mândresc că seamănă cu mamele sau cu fiicele lor şi astfel pot uşor să fie confundate! Însă unele asemănări sunt de-a dreptul izbitoare.


Nu numai că sunt celebre și au succes, dar unele vedete de la Hollywood se pot lăuda la fel de bine și cu fiicele lor, care sunt extrem de frumoase! Şi, nu-i aşa,  vor fi nevoite să ducă mai departe numele familiei şi să cucerească publicul din întreaga lume.

În tinereţe, Kris Jenner a încercat să îşi facă un nume în industria muzicală, însă încercarile sale au eşuat. Cu toate acestea, imediat ce a avut ocazia, ea şi-a ajutat cele trei fiice şi le-a propulsat în agitata lume de la Hollywood, iar cea mai celebră dintre ele este frumoasa Kim Kardashian.

Lourdes, fiica Madonnei, a crescut în preajma aparatelor de fotografiat şi a camerelor de filmat! Însă transformarea sa de la o fetiţă inocentă la o tânără cu sex-appeal s-a făcut extrem de rapid şi a uimit pe toată lumea. Lourdes este pasionată de modă şi a realizat chiar o linie vestimentară, în colaborare cu mama sa.

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este extrem de frumoasă, dar și inteligentă. La numai 21 de ani aceasta a lansat o carte în care descrie faptul că a avut unele moemnte în care nu a fost mulţumită de felul în care arată. Iar pe acestă cale, le îndeamnă pe fetele din întreaga lume să aibă încredere în forțele proprii și să-și accepte corpul!

La prima vedere, între ele există o asemănare izbitoare, iar cele două pot fi catalogate drept surori. EXtrem de preocupată de aspectul fizic, mama lui Miley face mult sport şi are un stil de viaţă sănătos. Şi asta, de ce nu, pentru a ţine pasul cu excentrica ei fiică. Dar lucrul cel mai tare este că Miley are 22 ani şi mama ei puţin peste 44!

Nu doar că sunt mamă şi fiică, dar ambele sunt actriţe de succes. Dakota Johnson şi Mellanie Griffith seamănă ca două picături de apă şi ambele au ajuns pe culmile succesului. Melanie a câştigat Globul de Aur pentru rolul pe care l-a jucat în filmul "Working Air" şi a fost nominalizată la Oscar. IAr Dakota îi calcă pe urme. Joacă în filme de când avea doar 10 ani şi are în faţă un viitor strălucit la Hollywood.

Lila Grace, fetiţa de zece ani a lui Kate Moss, a moştenit trăsăturile fine ale celebrului model, însă nu şi pasiunea pentru machiaj şi modă. Kate a declarat de curând că, spre deosebire de alte fetiţe, Lila nu e deloc fascinată de farduri şi tocuri, ci preferă să îşi vadă mama cu un look simplu, natural.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest