Atenţie, Lavinia la volan! Iubita lui Bănică a scos şoferii din sărite

 

Show de zile mari pe o stradă din capitală. Lavinia Pârva s-a dat în spectacol în mijlocul drumului. Bruneta a avut rolul principal, iar ceilalţi şoferi nu au făcut doar figuraţie!

Bruneta, deranjată de prezenţa paparazzilor, a oprit maşină exact în mijlocul drumului. Nimic nu a înduplecat-o să îşi continue deplasarea. Ceilalţi şoferi au încercat cu claxoane, rugăminţi, înjurături, dar degeaba!

Mai ceva ca la un concert de la Sala Palatului, spectatorii s-au strâns în număr mare. Obişnuită cu publicul, Lavinia nu a avut emoţii. Nici nu i-a băgat în seamă. Şi-a văzut de conversaţia telefonică.

Şoferii au ajuns curând la căpătul răbdărilor, mai ales că iubita lui Bănică nu dădea semne că s-ar urni din loc. Aşa că au încercat să o convingă din nou!

Şi cum blocarea drumurilor publice constituie o încălcare a legii, ceilalţi participanţi la trafic s-au văzut obligaţi să cheme întăriri. Au ajuns între timp şi jandarmii. Dar oamenii legii nu au speriat-o pe Lavinia. Artista şi-a continuat show-ul parcă mai abitir!

În loc să mute maşina, Lavinia s-a apucat să îi filmeze pe cei care se pare că au supărat-o. Jandarmii au reuşit, într-un final, să o convingă să mute maşina, care nu avea de fapt nicio defecţiune.

Ca să îi mai treacă nervii, iubita lui Bănică s-a tratat la coafor! Lavinia, când mai vrei să atragi atenţia, asigură-te că măcar obţii câteva aplauze, nu înjurături.

Sursa: Cancan.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest