Au intrat în febra pregătirilor! Oana Roman face nunta şi botezul în vară!

 

Este proaspăt mamică şi se declară cea mai norocoasă femeie de când a adus-o pe lume pe micuţa Maria Isabela. Pentru ca totul să fie ca la carte, Oana Roman şi Marius Elisei au intrat în febra pregătirilor pentru cel mai mare eveniment din viaţa lor.

Data de 25 iunie va fi una specială pentru Oana Roman. Fiica fostului premier al Capitalei va deveni atunci mireasă, dar o va şi boteza pe fiica ei, Maria Izabela, născută la sfârşitul lunii februarie.

Pentru că orice petrecere cu staif cere o ţinută pe măsură, mătuşa micuţei Maria Izabela, Catinca Roman, este cea care va avea grijă de aspectul şi confortul fetiţei în ziua botezului, dar şi a nunţii părinţilor ei.

Oana Roman şi Marius Elisei au intrat deja în febra pregătirilor pentru dublul eveniment din această vară. Fata lui Petre Roman a ales deja costumul de ginere pentru soţul ei, Marius. Este vorba despre o redingotă englezească, clasică pe care Alexandru Ciucu o va crea special pentru mire.

Oana mai are la dispoziţie două luni şi jumătate pentru alegerea rochiei de mireasa. Oana se va ocupa in totalitate de toate detaliile dublului eveniment care va avea loc la Palatul Ştirbei, unde vor fi aşteptaţi peste 450 de invitati.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest