Au talent şi nu se feresc să îşi ascundă originea! Iată vedetele care au rădăcini rrome

 

Cine credea că rromii nu au talent, s-au înşelat! Noi avem câteva vedete care sunt pricepute în ale muzicii şi nu se sfiesc să îşi recunoască originea

Connect-R nu a ascuns niciodată faptul că este rrom, ba mai mult! Cântăreţul a fost subiectul unui documentar realizat de televiziunea arabă Al Jazeera. Momentul culminat a fost în 2010, când a apărut pe scenă purtând un tricou cu un mesaj sugestiv.

Puţin ştiu că şi Marcel Pavel este de origine rromă. Deşi interpretul evită să vorbească despre etnia lui, el acceptă să cânte muzică ţigănească.

Cornelia Catanga sau regina muzicii lăutăreşti nu şi-a renegat niciodată originile. Vorbeşte cu plăcere despre familia ei, în special despre bunica Maricica.

Mădălin Voicu e rrom get-beget! A recunoscut mereu asta, ba, mai mult, i-a deconspirat şi pe alţi artişti care se feresc să-şi recunoască rădăcinile.

Un alt cuplu celebru de rromi, Viorica şi Ioniţă din Clejani. Cei doi vorbesc întotdeauna cu mândrie despre etnia din care provin şi, mai mult decât atât, se luptă să păstreze intacte tradiţiile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest