Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga: „O moarte în mizerie! Mi-a cerut să vorbesc cu Gigi Becali”

 

Aurel Pădureanu este la limita disperării, după ce Cornelia Catanga a murit. Artistul nu are bani să o înmormânteze pe partenera sa de viață, din cauza situației financiare precare cauzate de anularea evenimentelor în contextul pandemiei de coronavirus.  

Vestea că marea artistă a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga a murit, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Mara Bănică a fost cea care a făcut anunțul, după ce a fost sunată de Aurel Pădureanu la 4:45 dimineață.

Devastat de durere, Aurel Pădureanu i-a mărturisit jurnalistei că nu are bani pentru a o îngropa, rugând-o pe aceasta să îl pună în legătură cu Gigi Becali sau cu Gabriela Firea pentru a-l ajuta.

“Nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. E foarte trist. Cornelia este Regina Muzicii Lăutărești, este o artistă emblematică și locuia cu chirie în Bragadiru. Pe 14 aprilie trebuia să părăsească locuința. Era terminată, la pământ. Este înfiorător.

E cumplit, este o moarte în mizerie. Nu au un acoperiș deasupra capului. Aurel m-a rugat dimineață să îi fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea, ca să îl ajute. Nu are loc de veci. Nu are nimic. Tristețea unui artist să moară așa, când tu ești o valoare.”, a spus Mara Bănică pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga nu credea în COVID-19

Deși avea simptome clare de infectare cu COVID-19, Cornelia Catanga s-a tratat acasă, pânâ în momentul în care a intâmpinat mari dificultăți de respirație. Artista a chemat salvarea în cursul zilei de joi, însa din cauza complicațiilor avansate produse de infectarea cu noul coronavirus, în momentul în care medicii au încercat să o intubeze, Cornelia Catanga a suferit două stopuri cardiace.  

„Dumnezeu s-o ierte! Noi dormeam dimineață 4:45 și suna Catanga. Ea mă mai suna uneori noaptea. Obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silent. Și nu știu de ce, am avut o presimțire, ea tot suna. Era nea Aurel care răgnea, era la spital. Mi-a spus că Mara a murit Cornelia. Și a reușit să îmi povestească. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora lui. A avut virusul, s-a tratat o perioadă acasă. Nu a mai putut să respire. Au chemat salvarea ieri, au luat-o la Universitar, când au încercat să o intubeze au făcut două stopuri cardiace și a murit.

Eu am o înregistrare pe telefon cu ea, în care o puneam să cânte. Pe 12 martie. Era super ok. Lipsa de informație corectă nu este ok. Nu credea în boală. Și virusul a răpus-o. era tânără. O situație foarte grea.”, a spus Mara Bănică pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest