Aurel Tamaş s-a mutat cu amanta-fotomodel, în timp ce soţia încă îl aşteaptă acasă! E mai tânără cu 30 de ani/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Aurel Tamaş nu îşi mai ascunde povestea de dragoste pe care o trăieşte cu o domnişoară de 27 de ani. Iar recent, solistul de muzică populară a apărut pe aceeaşi scenă cu domnişoara pentru care şi-a părăsit familia.

Aurel Tamaş a postat o serie de fotografii din timpul unui spectacol, pe care l-a susţinut în Italia, iar în spatele său zâmbea femeia care l-a cucerit total. Din păcate, domnişoara care i-a furat inima interpretului nu a fost fizic prezentă, dar l-a însoţit prin intermediul unui panou publicitar, a cărui imagine era chiar ea.

Chiar dacă în presă s-a vehiculat că între el şi Eliza Ancău ar exista o poveste de dragoste, interpretul de muzică populară nu a confirmat niciodată relaţia dintre ei. Mai mult de atât, în 2018 cântăreţul mărturisea că ar exista mai mult o amiciţie, decât una amoroasă.

”Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi? Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț”, declara pentru Click!, Aurel Tămaș, în 2018, anul în care a fost dat de gol. 

Cine este amanta cu 30 de ani mai tânără

Eliza Ancău, în vârstă de 27 de ani, a obţinut mai multe titluri de Miss. Este adepata pozelor sexy pe internet, ultimele ipostaze în care s-a fotografiat fiind fără sutien, dar şi goală complet. Mai mult de atât, tânăra a devenit şi antreprenor, după ce Aurel Tamaş i-ar fi deschis o gogoşerie. Iar pentru că nimic nu este prea mult pentru persoana iubită, interpretul ar fi transformat-o în propriu manager.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest