Averea pe care trebuie să o împartă la tribunal Raluca și Walter Zenga, după semnarea actelor de divorț/ VIDEO

 

Vestea că Raluca și Walter Zenga vor divorța a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton, iar asta pentru că cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, de mai bine de 14 ani. Și chiar dacă vehicula de ceva timp că distanța și neînțelegerile le-au afectat relația mai mult decât au lăsat să se vadă, nimeni nu a crezut că se va ajunge la o separare definitivă. Astfel că pe lângă custodia copilului, vor trebui să împartă și o avere monumentală!

După 17 ani de relație și 14 ani de mariaj, Raluca și Walter Zenga au decis să meargă pe drumuri separate. Deși motivul principal invocat, care a stat la baza despărțirii, a fost despărțirea, mesajul celebrului antrenor prin care a anunțat divorțul de româncă, a lăsat loc și de alte interpretări, fiind pusă la îndoială fidelitatea partenerei de viață.

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra... Din respect pentru copii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai!”, a fost o parte din mesajul scris de Walter Zenga pe pagina sa de Instagram.

Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga

În cei 14 ani de mariaj, Raluca și Walter Zenga au strâns o avere fabuloasă, pe care acum trebuie să o împartă! Foștii soți au locuit împreună în Dubai, într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere, într-o vilă imensă al cărei preț nu este mai mic de 2 milioane de euro.

Pe lângă casa de lux, cei doi dețin și un apartament peste 250.000 de euro, dar și proprietăți în România, cât și în Sardinia, fiecare valorând peste 350.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest