Bahmu, dezvăluiri din viața personală: ”Mi-am lăsat copiii să meargă la nunta fratelui lor”

 

Adriana Bahmuțeanu își sărbătorește ziua onomastică alături de colegii săi de la Antena Stars, iar astăzi a venit la ”Star la mare fitză” unde a vorbit despre vacanță, dar și despre proiectele în care va apărea în această vară.

Prezentatoarea emisiunii ”Necenzurat” a trecut zilele trecute prin clipe grele din cauza fiului său cel mare, care s-a îmbolnăvit. Adriana a trebuit să meargă la spital cu Maximus și să aștepte ore în șir pentru a fi tratat.

”Norocul meu este că sunt medici acolo. Hai să lăsăm bisericile și catedralele și să facem să vină mai mulți medici în România, să se facă mai multe săli de naștere. Sunt plecați zece zile în America, li se însoară fratele mai mare și nu puteam să nu îi las. Îi aștept să vină și o să profităm de celelalte zile rămase. Ar fi trebuit ca tatăl copiilor să îi lase pe copiii mei să vorbească cu mine. Nici când au fost în Germania nu i-a lăsat să vorbească cu mine”, a dezvăluit Adriana.

Aceasta a mai spus și cu cine a plecat în vacanță.


”Am fost plecată pentru emisiunea lui Nea Mărin. O să vedeți cum se va dezvălui iadul din toamnă. Am fost cu Liviu Vârciu, cu Cruduța. În vacanță am fost cu soțul meu. Cu prietena mea, Camelia Enciu, adică. Este prietena mea cea mai bună și merge cu mine peste tot, de asta îi spun ”soțul meu”, a mai spus Adriana la ”Star la mare fitză”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest