Bat clopotele de nuntă! Gyorfi și Tal intră în rândul lumii!

 
+2 click pentru
galerie

După mai multe cereri în căsătorie şi două tentative eşuate de a ajunge în faţa ofiţerului de la Starea Civilă. George Tal şi-a luat inima-n dinţi şi a decis să facă, în sfârşit, marele pas. Impresarul s-a gândit ca fericitul eveniment să aibă loc în toamna acestui an.


Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz-ul românesc şi, după trei ani de logodnă, cei doi s-au decis să îşi unească destinele chiar de ziua artistei. După ce a fost plecată în America timp de două luni, George Tal i-a făcut o surpriză de proporţii Danielei şi a cerut-o în căsătorie pentru a patra oară.


De data aceasta, George Tal este foarte hotărât să se cunune cu mama fetiţei sale, aşa că deja a început să pună la punct toate detaliile.
Şi ca să îi dovedească Danielei că propunerea este cât se poate de serioasă, Geoge Tal a plecat în Germania nu doar în interes de afaceri, ci şi ca să se uite după costume de ginerică şi verighete.


"Gata, nu mai am scăpare, mă însor acum. Trebuie să cumpăr verighetele. Noi suntem însă logodiţi de vreo trei ani, suntem ca şi căsătoriţi", a spus George Tal .


Daniela Gyorfi şi George Tal formează de opt ani o familie fericită, chiar dacă nu cu acte. Ei au împreună o fetiţă de trei ani, Maria, care i-a unit mai mult.


În toţi aceşti ani, impresarul a cerut-o de mai multe ori de nevastă pe celebra cântăreaţă, însă toate tentativele au fost sortite eşecului. În ziua în care Daniela Gyorfi va împlini 46 de ani, cântăreaţa îi va spune „da" tatălui copilului ei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest