Betty Salam, mesager periculos? Punte de legătură între manelist și interlop?

 
+2 click pentru
galerie

L-a asmuţit pe impresar împotriva jurnaliştilor şi chiar a plecat cu scandal dn emisiunea din Adrianei Bahmuţeanu, dar nu reuşeşte să şteargă urmele unei pritenii mai mult decât periculoase.Jurnaliştii au descoperit însă o convorbire halucinantă care arată că între manelist şi infractorul care a dat ţepe de trei milioane de dolari în America există legături.


Deşi Florin Salam ascunde cu înverşunare faptul că îl cunoaşte pe Meme Fabjan, reporterii  au scos la iveală detalii absolut incendiare despre relaţia pe care o au cei doi. Betty, fiica manelistului,se pare că este cea care menţine legătura dintre tatăl său şi albanezul căutat de FBI.


Prinţesa lui Salam a purtat o conversaţie publică pe un cont de socializare cu Elena, iubita lui Fabjan, în care partenera interlopului o întreba pe Betty ce face tatăl ei. Precaută, fiica manelistului a preferat să continue discuţia în privat.


Întrebat de un reporter dacă îl cunoaşte pe Meme Fabjan, Florin Salam a evitat să-i răspundă jurnalistului. Mai mult decât atât, enervat la culme de "îndrăzneala" reporterului, manelistul împreună cu impresarul său, Ion Petrişor, au dat bir cu fugiţii din emisiune.


În urmă cu doar câteva zile, Elena, iubita lui Fabjan şi-a făcut apariţia la petrecerea organizată de Florin Salam pentru fiul lui, Dani.


Bruneta părea foarte apropiată de manelist şi s-a pozat de mai multe ori cu Betty, dar şi cu Raluca Macovei, presupusa iubită a manelistului. Mai mult, partenera interlopului Meme Fabjan are tatuate pe braţul stâng numele copiilor lui Salam: Betty şi Dany.


Cu toate că susţine sus şi tare că nu are nicio legătură cu albanezul căutat de FBI, Salam apare într-o fotografie alături de unul dintre copiii lui Meme Fabjan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest