Bianca Drăgușanu, detalii incredibile despre încercarea lui Alex Bodi de a se apropia de Gabi Bădălău: “Eu știu care este alegerea făcută!”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău sunt numele care formează cel mai controversat triunghi amoros al momentului! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, blondina a oferit detalii despre cum fostul soț a încercat să se apropie de actualul ei iubit și care crede că au fost intențiile care au stat la baza gestului.

Recent, Alex Bodi a intrat în direct la jurnalul de la Antena Stars, unde a dezvăluit că i-a promis lui Gabi Badălău că se va ține departe de Bianca Drăgușanu și de orice o implică pe aceasta, dând de înțeles că între el și încă soțul Claudiei Pătrășcanu există o relație de amiciție.

Bianca Drăgușanu a confirmat faptul că Alex Bodi și Gabi Bădălău și-au vorbit și mai mult decât atât, blondina a mărturisit că fostul soț a mers chiar mai departe de atât, invitându-l la el acasă, atunci când încă se afla în arest la domiciliiu.

Blondina este de părere că gestul afaceristului de a se apropia de Gabi Bădălău reprezintă doar o strategie prin care vrea să îi facă rău, însă din fericire, actualul iubit al său nu a căzut în capcana lui Bodi.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că indiferent de încercările lui Alex Bodi de a-i sabota relația, ea știe foarte bine de cine este îndrăgostită și alături de cine vrea să își întemeieze o familie.  

„Ce spune el poate fi părerea lui adevărată, din moment ce eu am fost abordată, trebuia să apelez la Poliție si să fac o plângere, dar nu am făcut asta și am dat-o pe prietenie, i-am răspuns la telefon. Dar eu întotdeauna i-am prezentat adevărul. În momentul asta este blocat,  nu aș mai avea ce să vorbesc cu el. Mi-a dovedit că atunci când zic “alo” mă compromit.

Știu că au avut discuții și că a încercat o apropiere( n.r. Bodi și Bădălău) nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Singurul meu regret este că am acceptat să vorbesc din nou cu el. Atâta timp cât lumea îl crede și pe el și că iubește, pe mine nu mă mai interesează. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută.”, a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest