Bianca Drăgușanu, interviu exclusiv despre adevărata relație dintre ea și Alex Bodi: “S-a activat în ceea ce mă privește”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars despre ce se întâmplă, de fapt, între ea și Alex Bodi! Blondina a făcut dezvăluiri incredibile despre adevărata relație pe care o are în prezent cu fostul soț, după ce s-a zvonit că s-ar afla în tatonări pentru o împăcare.

Bianca Drăgușanu a spus lucrurilor pe nume în ceea ce îl privește pe Alex Bodi, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars. După ce recent numele celor doi au ocupat primele pagini ale tabloidelor, fiind surprinși în ipostaze interpretabile, blondina a decis să vorbească și să le spună tuturor celor care lansează zvonuri, cum stau de fapt lucrurile.

Nu există cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

O idee pe care Bianca Drăgușanu a ținut să o sublinieze a fost că nu există nicio cale de împăcare cu Alex Bodi! Blondina a mărturisit că filmarea din trafic în care a scos mâna pe geam,  în timp ce vorbea cu fostul soț care se afla într-un alt bolid și care a fost interpretată ca un gest romantic, a fost doar o coincidență. Fiind și momentul în care Alex Bodi “s-a activat” în ceea ce o privește.

„Eu am spus că nu și de atunci nimic nu s-a schimbat. Nu mai există vreo șansă de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere. Tot ce mi se întâmplă este o acțiune premeditată, și chiar dacă întâmplare în care ne-am nimerit în trafic și în care eu eram cu mâna pe geam, nu a fost nimic decât o coincidență.

Practic, în acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește și aia a fost prima întâmplare, restul au fost întâlniri premeditate. Eu nu aș vrea să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține. Eu pot susține cu martori. Nu au fost mai multe întâlniri.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Totodată, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că au mai existat două întâlniri după aceea, când afaceristul a urmarit-o și a venit la restaurantul la care se afla cu fiica ei ca să mănânce, moment în care acesta s-a așezat la masa lor neinvitat.

„A doua a fost la restaurant printr-o cunoștință comună care a încercat să intermedieze discuțiile între noi. Mai mult de partea lui în ultima vreme, a încercat să mă convingă că am avea lucruri de clarificat. Nu neapărat că i-am acordat o șansă, dar am respins încontinuu ideea că am mai avea ceva de clarificat.

Am fost la masă cu fiica mea, căreia i-a comandat de mâncare, surpriza a fost când el s-a așezat la masă cu noi. El peste tot unde merge premeditează și filmează și atunci i-am zis să plece sau plec eu. M-am ridicat de la masă și am plecat.

A încercat să mă oprească. Tot ce și-a dorit a fost să stăm de vorbă. Eu îi spuneam că o să facem asta când vreau eu, nu când vrea el. Totul se rezumase la asta: să vorbim, să ne dăm o șansă sau să devenim prieteni.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest