Nicio zi fără Bianca! Roşcata a fost luată la puricat de jurnalişti

 

Bianca Drăguşanu a fost subiect de discuţie aseară, la Mihai Morar şi la Dan Capatos. Fostul iubit şi confidentul Prinţului Cristea au făcut dezvăluiri senzaţionale despre vedetă

De două săptămâni Bianca e peste tot! Fie că vorbeşte, fie că e subiect de vorbă. Se pare că trecutul o ajunge mereu din urmă, iar cei pe care i-a iubit cândva îşi dau cu părerea despre ea. Mihai Mătuşoiu, unul dintre foşti, a intrat în direct prin Skype la "Răi da' Buni" şi a declarat că Bianca este în stare de orice pentru bani, chiar dacă asta înseamnă să manipuleze atât de mulţi oameni.

"Ştie să manipuleze oamenii, bravo ei, dar să nu uite că mai sunt şi oameni deştepţi. Eu am stat atât de mult timp cu ea încât nu mai cred nimic din ce zice. Ştiu ce am lăsat, ea caută faimă şi bani. Multă lume s-a implicat, s-a ocupat pentru ca nunta ei să iasă perfectă şi acum divorţează, oamenii normali se căsătoresc o singură dată la biserică", a spus acesta.

Şi dacă asta nu i-a picat bine roşcatei, ce s-a întâmplat, ceva mai târziu, la "Un Show Păcătos", sigur a scos-o din minţi. Confidentul lui Adi Cristea a apărut la TV şi a spus totul.

Aşteptăm o reacţie acum, din partea roşcatei, asta dacă nu s-a săturat de tot scandalul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest