Bianca Roman de la "Insula Iubirii", prinsă cu vânătaia pe picior! Explicaţia pe care a dat-o n-o poţi crede uşor

 
+2 click pentru
galerie

S-a învineţit cum spune ea, sau să credem altceva? Bianca Roman, de la "Insula Iubirii", a lăsat un detaliu la vedere pe care nu credea că-l vom observa!

Reporterii Antenei Stars au surprins-o pe Bianca Roman făcând ce face şi în emisiunea "Insula Iubirii": ispitind. Cu un corp de invidiat, vedeta a mărturisit detalii despre viaţa ei şi fără să-şi dea seama a lăsat o vânătaie la vedere. Acum ne întrebăm... Cine i-a făcut-o? Explicaţia ei ridică semne serioase de întrebare.

"Nu sunt 100% mulţumită cu felul în care arăt. Încerc din răsputeri să-mi menţin corpul. Am grijă la ce mănânc... Nu mănânc dulciuri, nu-mi plac. Nu-mi aduc aminte de unde am vânătaia. Posibil pe la nuntă, unde am furat mireasa. A fost bestial. Am furat-o şi n-am vrut s-o mai aduc înapoi (...) Greşesc pentru că mă grăbesc atunci când aleg un bărbat", a mărturisit Bianca Roman, fostă ispită de la "Insula Iubirii".

"Temptation Island – Insula iubirii" supune la supremul test al încrederii cinci cupluri de această dată. Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația lor de iubire. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Antena 1.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest