Bianca s-a refugiat în muncă! Şi-a lansat o colecţie de rochii de mireasă

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu vrea să îmbrace multe rochii de mireasă. Chiar dacă acest articol vestimentar nu i-a prea adus fericirea, roşcata nu pare să fie superstiţioasă. Bianca noastră a lăsat totul în urmă şi s-a concentrat pe carieră. Dar, ce va face oare în continuare! Va fi divorţ, va fi împăcare, va fi o altă nuntă?

Bianca s-a refugiat în muncă! Frumoasa roşcată face terapie prin crearea de rochii. Dacă în plan personal, viaţa ei este vraişte, profesional, fosta asistentă păcătoasă trage tare.

Ca într-o comedie cinică, Bianca Drăguşanu, în plin proces de divorţ, şi-a lansat la Sibiu o colecţie de rochii de mireasă. Totuşi, nu se dă bătută, încă speră! "Am fost primite mai bine decât mă aşteptam. Mă bucur că a ieşit atât de bine", a spus roşcata.

Bucuria controversatei vedete a fost umbrită de întrebările despre viaţa ei personală. Bianca s-a hotărât însă că nu vrea să mai comenteze divorţul de Victor. Vrea să vorbească numai despre succesul ei profesional.

Hotărâtă şi optimistă, Bianca nu arată niciun semn de slăbiciune. "A fost evenimentul nostru şi câtă lume mă iubeşte.... Am fost foarte încântată".

Se pare că Bianca deja îşi face calculele pentru o "relansare" , mai ales că imaginea i-a fost cam şifonată în scandalul iscat după escapada la Paris cu Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest