Blonda de la cultură! Anca Deaconu sau ce se întâmplă când te loveşte creativitatea

 
+2 click pentru
galerie

Femeile se pricep la problemele de imagine. Unele mai multe la probleme decât la imagine. Dar ce mai contează când ai un scăunel călduţ şi un salariu asigurat de stat. Este şi cazul unei blondine senzuale care activează la Centrul Cultural din Tăşnad, Satu Mare

Deaconu. Anca Deaconu. Ea este femeia care are pe mână o întreagă instituţie. Şi nu orice instituţie, ci de cultură. Blondina este însăşi directorul Centrului Cultural din localitatea sătmăreană Tăşnad.

Cu o vastă experienţă, tânăra domnişoară a fost recrutată de primarul Tăşnadului pentru această funcţie de management. Înainte să ajungă inspector de specialitate în cadrul primăriei, blondina, de numai 29 de ani, a fost muzeograf!

Ce credeaţi că aşa uşor se ajunge în funcţiile de conducere? Nici vorbă! Trebuie să ai studii, trebuie să te pricepi practic la câte ceva şi trebuie să ai o anumită prezenţă.

Biroul pe care îl are în subordine doamna inspector se ocupă de organizarea evenimentelor din localitate. Din imagini ne dăm seama că evenimentele au şi succes, mai ales că focoasa blondină nu duce lipsă de creativitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest